Opći uvjeti poslovanja

OPĆE ODREDBE I KORIŠTENJE

Dobrodošli na Gaby's Garden web stranicu! Gaby's Garden je brand u vlasništvu OPG David Vrbetić, Malunje 26/1, 10450 Jastrebarsko, Hrvatska, OIB: 68914874928. OPG David Vrbetić vlasnik je ove web stranice i web trgovine. Molimo vas da pažljivo pročitate sve navedene uvjete o korištenju naših stranica. Internetska stranica www.itisgabysgarden.com može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu u svrhu dobivanja informacija o raznim temama kao i pojedinom proizvodu i usluzi. Korištenjem www.itisgabysgarden.com internetske stranice i web trgovine prihvaćate niže navedene uvjete korištenja te potvrđujete da ste ih u potpunosti pročitali i razumjeli. Usluga web trgovina je usluga koja omogućuje korisnicima kupnju proizvoda OPG-a David Vrbetić putem ovih internetskih stranica. Ukoliko se iz bilo kojeg razloga ne slažete s bilo kojim od uvjeta, ljubazno vas molimo da ne koristite ovu internetsku stranicu i web trgovinu. Ako korisnici ne prihvaćaju niže navedene uvjete i pravila, www.itisgabysgarden.com ima pravo zatražiti od njih prestanak korištenja ove internetske stranice i web trgovine. Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća koristiti sadržaj isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost te prihvaća i sve rizike koji mogu nastati iz korištenja internetskih stranica. Informacije, dokumenti i podaci koji su objavljeni na ovoj internetskoj stranici, ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka OPG-a David Vrbetić. Informacije, dokumenti i podaci objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih prava.
www.itisgabysgarden.com zadržava pravo izmjene sadržaja ove internetske stranice, bez najave.
www.itisgabysgarden.com ne preuzima odgovornost za bilo kakve posljedice o nedostupnosti internetskih stranica iz bilo kojih tehničkih ili nekih drugih razloga.

PROIZVODI I USLUGE
Svi proizvodi na ovoj web stranici ručni su rad; pripremljeni od samoniklog bilja ubranog na livadama i šumama u okolici Jastrebarskog i Samoborskog gorja. Kupac se upoznaje s glavnim obilježjima proizvoda na web stranici www.itisgabysgarden.com. OPG David Vrbetić nudi proizvode koji se mogu naknadno naručiti i usluge za koje se termini posebno dogovaraju. OPG David Vrbetić zadržava pravo izmjene informacija, uključujući cijene proizvoda i akcijske ponude na stranicama bez prethodne najave. Uz sliku proizvoda nalazi se opis glavnih obilježja proizvoda i njegova cijena s PDV-om. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO
Sadržaj na www.itisgabysgarden.com internetskoj stranici zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ove internetske stranice bez dozvole vlasnika, smatra se kršenjem autorskih prava te je podložno tužbi. Korisnik nema pravo sadržaj ove internetske stranice kopirati, umnožavati, skidati, mijenjati, uređivati, distribuirati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, mijenjati sadržaj, uključivati na druge stranice ili medije ili koristiti na bilo koji drugi način osim za osobne upotrebe i kućanstvu.

UVJETI KUPNJE
Uvjetima kupnje definirani su postupci naručivanja, plaćanja, dostave te reklamacije proizvoda na internetskim stranicama www.itisgabysgarden.com. OPG David Vrbetić je Isporučitelj (prodavatelj) proizvoda i usluga koji su ponuđeni na ovim stranicama, a Kupac je fizička ili pravna osoba punoljetna osoba koja naruči i plati najmanje jedan proizvod.

NARUČIVANJE
Naručivanje je moguće svaki dan 0-24h, sedam dana u tjednu. Proizvod ili usluga se naručuju stavljanjem u košaricu. Nakon narudžbe, kupac na e-mail dobiva potvrdu o narudžbi te izvršava uplatu na račun OPG David Vrbetić. Na taj način Kupac prihvaća uvjete korištenja te je sklopljen kupoprodajni ugovor između Kupca i OPG-a David Vrbetić. Naručivanjem Kupac prihvaća cijene i opis ponuđenih proizvoda.

NAČINI PLAĆANJA
Naručene artikle kupac će prodavatelju platiti;
– uplatom na poslovni račun OPG-a David Vrbetić (virmanom, općom uplatnicom ili Internet bankarstvom)
– PAY PAL
– -KEKS Pay
– - online jednokratno plaćanje karticama; Mastercard, Maestro, Diners Card Club i VISA
– pouzećem prilikom preuzimanje paketa od kurira GLS dostavne službe

PODACI ZA UPLATU:
Primatelj:
OPG David Vrbetić
Malunje 26/1, 10450 Jastrebarsko
OIB: 68914874928
IBAN – HR5423600003239553115
(Zagrebačka banka)
Svrha uplate: navesti broj narudžbe
Za uplate iz inozemstva:
SWIFT ZABA HR2X

Proizvod će biti isporučen nakon vidljive uplate na računu, a usluga obavljena po dogovoru s Kupcem.

DOSTAVA
Sve proizvode šaljemo putem GLS dostavne službe, Hrvatske pošte ili Tiska, osim ako s kupcem nije dogovoreno drugačije.

TROŠKOVI / VRIJEME DOSTAVE
Cijena dostave kupljenih proizvoda nije uključena u cijenu proizvoda, a ovisi o odabranom načinu dostave.
Vrijeme dostave 5-10 radnih dana nakon vidljive uplate. Vrijeme dostave isključivo ovisi o dostavnim službama.

REKLAMACIJE
Kupac može zamijeniti ili vratiti proizvod u roku 14 dana od isporuke o vlastitom trošku. Proizvodi koji su kupljeni na sniženju ne mogu se vratiti niti zamijeniti. Zamjena ili povrat proizvoda se može izvršiti samo jednom i isključivo ukoliko proizvod nije oštećen. Zamjena proizvoda je moguća samo ukoliko je drugi proizvod dostupan.

Za sve reklamacije obratiti se na biljnipripravci@gmail.com

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJE
Kada kupujete na našoj web stranici, vaši financijski detalji su zaštićeni! OPG David Vrbetić nikada neće zabilježiti ili pohraniti vaše podatke o plaćanju.

IZJAVA O KONVERZIJI VALUTE VRIJEDI SAMO ZA PLAĆANJE IZVAN RH
Sva plaćanja biti će izvršena u Eurima. Iznos koji će se naplatiti se dobiva kroz konverziju cijene prema važećem tečaju konverzije. Prilikom terećenja Vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju kartičnih kuća. Kao rezultat postoji mogućnost blage razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

PRAVILA PRIVATNOSTI
Ova Pravila privatnosti opisuju kako se vaši osobni podaci prikupljaju, koriste i dijele kada posjetite ili izvršite kupnju na www.itisgabysgarden.com (“web-lokacija”).

OSOBNE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO
Kada posjetite web-lokaciju, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem web-pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Osim toga, dok pregledavate web-lokaciju, prikupljamo informacije o pojedinačnim web-stranicama ili proizvodima koje vidite, koje web-stranice ili pojmove za pretraživanje upućujete na web-lokaciju te informacije o načinu na koji komuniciraju s web-lokacijom. Te automatski prikupljene informacije nazivamo “Informacije o uređaju”.

Informacije o uređaju prikupljamo pomoću sljedećih tehnologija:
–“Kolačići” su podatkovne datoteke koje se nalaze na vašem uređaju ili računalu i često uključuju anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako onemogućiti kolačiće posjetite http://www.allaboutcookies.org.

Osim toga, prilikom kupnje ili pokušaja kupnje putem web-lokacije, prikupljamo određene podatke od vas, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za isporuku, podatke o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica), adresu e-pošte i telefonski broj. Te informacije nazivamo “Informacije o narudžbi”. Kada govorimo o “Osobnim informacijama” u ovom Pravilniku o privatnosti, govorimo o informacijama o uređaju i informacijama o narudžbi.

KAKO KORISTIMO VAŠE OSOBNE INFORMACIJE?
Informacije o narudžbama koje prikupljamo općenito koristimo za ispunjavanje narudžbi poslanih putem web-lokacije (uključujući obradu podataka o plaćanju, organiziranje slanja i dostavu računa i / ili potvrda narudžbe).

Osim toga, ove informacije o narudžbi koristimo za: Komunikaciju s vama; Pregledavanje naših narudžbi za potencijalni rizik ili prijevaru; U skladu s postavkama koje ste podijelili s nama, pružanje informacija vama ili oglašavanje koje se odnosi na naše proizvode ili usluge.

Koristimo podatke o uređaju koje prikupljamo kako bi nam pomogli u otkrivanju potencijalnih rizika i prijevare (osobito vaše IP adrese), te općenito radi poboljšanja i optimizacije naše web-lokacije (na primjer, generiranjem analitike o tome kako naši korisnici pregledavaju i komuniciraju te da bi procijenili uspjeh naših marketinških i reklamnih kampanja).

PODJELA VAŠIH OSOBNIH INFORMACIJA
Vaše osobne podatke dijelimo s trećim osobama kako bismo nam pomogli u korištenju vaših osobnih podataka, kao što je gore opisano. Te podatke dijelimo sa službom za slanje vaših paketa, ali i također možemo podijeliti vaše osobne podatke kako bi bili u skladu s važećim zakonima i propisima, odgovorili na sudski poziv, nalog za pretragu ili drugi zakonski zahtjev za informacijama koje primamo ili na neki drugi način zaštitili naša prava.

VAŠA PRAVA
Ako ste stanovnik Europe, imate pravo pristupiti osobnim podacima koje imamo o vama i tražiti da se vaši osobni podaci ispravljaju, ažuriraju ili brišu. Osim toga, ako ste stanovnik Europe, napominjemo da obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore koje bismo mogli imati s vama (na primjer, ako naručite putem web-lokacije), ili na drugi način slijediti gore navedene legitimne poslovne interese. Osim toga, imajte na umu da će se vaši podaci prenijeti izvan Europe, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.

ZADRŽAVANJE PODATAKA
Kada naručujete putem web-lokacije, zadržat ćemo vaše informacije o narudžbi za naše zapise, osim ako i prije nego što od nas zatražite da izbrišemo te informacije.

PROMJENE; s vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu politiku privatnosti kako bismo odrazili, primjerice, promjene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.OPG David Vrbetić
OIB: 68914874928
Malunje 26/1 10450 Jastrebarsko
098/9553837
biljnipripravci@gmail.com